Quesadilla på rester

Beklagar den långa frånvaron. Har haft fullt upp på jobbet och saker och ting har omprioriterats. Bjöd på en större tacobjudning i fredags vilket gjorde att jag fick en hel del ingredienser som rester. Istället för att äta taco igen valde jag att göra quesadillas av detta och det blev väldigt uppskattat. Perfekt mat till fotbolls EM.

Ingredienser:

  • 6 st tortillabröd
  • 500 gram tacofärs
  • 2 dl ost
  • Valfria grönsaker
  • Smör till stekning

Gör så här:

Ta lite smör och placera i en varm stekpanna. Lätt ett tortillabröd och häll över lite ost, tacofärs och valfria grönsaker. Lägg därefter ytterligare ett tortillabröd på detta tryck ihop kanterna så att kanterna försluts. Stek i fyra till fem minuter så att de blir krispiga. Använd en tallrik till att vända sida på tortillabrödet. Låt de svalna några minuter innan de delas på fyra bitar. Perfekt till dagen efter fredagsmyset.

Detta inlägg är i samarbete med Frankful. Jag använde mig av deras tortillabröd och tacokryddmix och det blev väldigt gott och uppskattat av barnen!

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *