Ingredienser:
400 g natuell tofu
1 msk ingefÀra
1 tsk spiskummin
1 burk röd kokosmjölk
200 g strimlad vitkÄl
Olja till stekning
Salt och peppar vid behov
Gör sÄ hÀr:
SkÀr tofu enligt eget önskemÄl pÄ storlek. Sila bort allt vatten och placera pÄ hushÄllspapper innan tofun steks i lite olja. Efter stekning placeras tofun pÄ hushÄllspapper pÄ nytt för att fÄ bort överflödig stekolja.
Oljan som Ă€r kvar i stekpannan anvĂ€nds för att steka ingefĂ€ran, spiskummin och vitkĂ„l. NĂ€r de stekts i ett par minuter tillsĂ€tter man kokosmjölk. HĂ€ll tillbaka den stekta tofun och sĂ€nk vĂ€rmen till den fĂ„r sjuda i ca 5â7 minuter.
RĂ€tten serveras med ris eller nudlar.