Rabarberpaj

Ingredienser.

Rabarber:
500 gram rabarber
Âœ msk potatismjöl
1 tsk malen kanel
œ dl socker

Deg:
2 dl havregryn
2 dl vetemjöl
1 dl socker
175 gram smör

Gör sÄ hÀr:
SÀtt ugnen pÄ 225 grader. SkÀr rabarbern i skivor och blanda rabarber, potatismjöl, kanel och socker i en ugnssÀker form.

Blanda havregryn, vetemjöl och socker i en bunke. LĂ€gg i smöret, skuret i bitar och arbeta ihop till en smulig deg. Fördela degen över rabarbern och grĂ€dda dĂ€refter i mitten av ugnen i ca 20–25 minuter. Servera med vaniljsĂ„s eller glass. Det gĂ„r ocksĂ„ att vĂ€lja bort kanel om man inte gillar det.

LĂ€mna ett svar