För 4 personer
Ingredienser:
400 gram kebab (fryst fÀrdig kebab)
1 gul lök
2 msk tomatpuré
1 tsk oregano
1 tsk svartpeppar
1 tsk salt
1 msk olja
5 champinjoner (fÀrska)
4 dl matlagningsgrÀdde eller cream fraiche
Gör sÄ hÀr:
FrÀs löken i oljan och tillsÀtt tomatpuré, svartpeppar, oregano, kebab och salt. LÄt detta stekas lite lÀtt. SkÀr champinjoner till skivor och stek tillsammans med kebaben. LÄt detta frÀsa i stekpannan i ca fem minuter och tillsÀtt matlagningsgrÀdden. Rör om och sÀnk temperaturen och lÄt det stÄ och puttra i ca fem till sju minuter.
Detta serveras med ris eller kokt potatis. SjÀlv valde jag ris. VÀldigt enkel och snabb rÀtt att göra efter en sen jobbdag. Gillar man inte champinjoner gÄr det bra att byta ut detta mot paprika.

2 kommentarer
LĂ€gg till din →Jag vill inte vara en besserwisser, men jag saknar kebaben i beskrivningen. đ
Det gick lite vÀl snabbt. Tack för uppmÀrksamheten.