Ingredienser:
- 1 förpackning manti (500 gram)
- 1 burk kidneybönor
- 1 st lök
- 2 msk tomatpurré
- 2 dl Naturell Yoghurt
- 1 msk torkad mynta (eller färsk)
- Salt och peppar
- 2-3 mtsk olja
Gör så här:
Koka vatten i en kastrull och tillsätt salt. Häll i manti i vattnet när vattnet väl börjar koka upp ordentligt. Låt koka enligt instruktioner på förpackning (i mitt fall 10 minuter).
Skala och hacka lök och stek detta i en stekpanna så löken blir gyllenbrun. Tillsätt tomatpuré och rör om. Häll i kidneybönorna till stekpannan och sänk värmen. Krydda med salt och peppar.
Sila manti i ett durkslag. Ta fram ett serveringsfat och lägg lite naturell yoghurt i botten på fatet. Häll över manti ovanpå yoghurten och lägg över bönblandningen på toppen. Garnera med lite naturell yoghurt på toppen och mynta. Rätten är nu färdig att ätas.
