Makaroner med krämig köttfärssås och parmesanost

Ingredienser:

500 gram köttfärs
1 st gul lök
1 burk krossade tomater
1 msk tomatpuré
1 tsk oregano
1 tsk svartpeppar
1 ½ tsk salt
1 lite morot
5 dl vatten
1 msk olja
1 dl parmesanost

Gör så här:

Hacka och fräs löken i en gryta med lite olja. Tillsätt köttfärs och låt den stekas med löken så den får lite färg. Tillsätt krossade tomater, tomater och riven morot. Krydda med oregano, svartpeppar och salt. Tillsätt 5 dl vatten och låt den puttra på låg värme medans vattnet till pastan kokar. Jag kokade extra stora Fusilli pasta och hällde av vattnet i ett durkslag. Hällde över pastan till köttfärsen och strödde över parmesanosten. Rör om ordentligt och servera.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *